Nepopularna proslavila 4. rođendan!

Osnovan 2018. godine, portal Nepopularna psihologija nedavno je napunio velike 4. godine svojega postojanja. Tim povodom odlučili smo pripremiti javni event koji će okupiti naše vjerne pratitelje i autore na jednom mjestu s ciljem dobre zabave i ugodnog druženja.

Ovaj vikend to smo i ostvarili te u zagrebačkom kafiću Casper organizirali Pub kviz: psihologija i pop kultura. Večer smo započeli manjim tehničkim poteškoćama, ali smo ih uz veliko strpljenje naših posjetitelja i snalažljivost organizatora uspjeli riješiti i ostatak večeri provesti bezbrižno ispijajući svoja pića u ugodnom društvu kviz ekipa. Na našu veliku radost i ugodno iznenađenje, bile su prijavljene čak 34 ekipe, što je popunilo prostor sa oko 150 posjetitelja.

Tijekom kviza uživali smo u glazbenim isječcima koje su autori Nepopularne psihologije pomno birali te pitanjima za koja smo se trudili da budu raznolika, zanimljiva i da obuhvaćaju što šire područje pop kulture. S obzirom na našu veliku ljubav prema psihologiji, veliki broj pitanja ipak je na suptilan način bio povezan s ovom znanosti pa su ekipe mogle i naučiti nešto novo.

Na kraju kviza, proglasili smo i dobitnike nagrada koje su bile namijenjene za prva 3 te predzadnje mjesto. Od srca čestitamo svim dobitnicima, ali i ostalim sudionicima, bili ste zaista odlični!

Tablica s konačnim poretkom timova i ukupnim brojem bodova
Dobitnici nagrada na okupu :)

Želimo uputiti veliko hvala prije svega našim posjetiteljima, pizzeriji Zlatna Kuna koja nam je omogućila jednu od glavnih nagrada te Caffe baru Casper na prostranom i ugodnom prostoru.

Veliki odaziv i ugodnu atmosferu tijekom večeri uzimamo kao veliki kompliment te se nadamo da će se broj ljudi koji prate i podržavaju naš rad i dalje širiti. Možemo reći da smo ponosni da svoj dosadašnji uspjeh, zahvalni na velikom broju suradnji koje smo ostvarili u ove četiri godine i još više zahvalni što publika naš rad i trud prepoznaje i cijeni. Vaša podrška nam daje vjetar u leđa da budemo sve bolji, a naš sadržaj sve kvalitetniji i zanimljiviji.