Klikeraj, tim psihologa i edukatora okupljenih oko ideje stvaranja poticajnog okruženja za razvoj dječjih kognitivnih potencijala, poziva sve zainteresirane na edukaciju "Emocionalni razvoj darovitih učenika".

Edukacija se bavi područjem emocionalnog i osobnog razvoja darovitih učenika s posebnim naglaskom na socioemocionalni razvoj u školskom okruženju. Kroz predavanja i radionice polaznici stječu kompetencije za razumijevanje i prepoznavanje specifičnih značajki emocionalnog razvoja pojedinog djeteta. Točnije, program uključuje predavanja i radionice koje tematiziraju emocionalni i socijalni razvoj darovitih učenika, razvoj slike o sebi te osnovne značajke razvoja osobnosti darovitih učenika kroz srednje i kasno djetinjstvo.

Spomenuta edukacija će se održati 26. listopada 2019. u Osijeku od 9 do 15h. Namijenjena je svim odgojno-obrazovnim stručnjacima koji se u svom radu susreću s potencijalno darovitim i darovitim učenicima. Dodatne informacije možete pronaći ovdje. Upisi su otvoreni do 20. listopada, a predbilježiti se možete na linku.