Nepopularna psihologija je neprofitna organizacija u kojoj svi članovi volontiraju i ulažu svoja znanja i slobodno vrijeme kako bi predstavili zanimljive i provjerene informacije na svojem webu, Youtube kanalu te kroz razna predavanja, radionice i projekte.

Iako smo svi puni dobre volje i energije te intrinzično motivirani za svoj rad, to često ne može pokriti sve naše ideje i troškove održavanja web-stranice i rada Udruge. Ako želite podržati rad Nepopularne psihologije i omogućiti nam da se lakše bavimo onim što volimo, možete se uključiti kroz simboličnu donaciju ili, pak, sponzorstvo!

Kako donirati?

Trenutno nas možete podržati na nekoliko načina. Pa, krenimo od onog najjednostavnijeg (i, definitivno, najsočnijeg).

Je li netko za prijatnu kavicu?

Ako želite u par klikova podržati rad Udruge, kupite nam kavu! Buy me a coffee je jednostavno sučelje za slanje donacija vašim najdražim kreatorima u nekoliko koraka bez kreiranja računa ili dijeljenja osjetljivih informacija.

Uz to što što ćete postati "supporter" Nepopularne, možete nam ostaviti i kratku poruku uz svoju donaciju! Sve počinje klikom na kavu u donjem desnom kutu, gdje ćete vidjeti gumb za biranje iznosa donacije. Doniranje ovim putem ne uključuje izradu računa ni dijeljenje osjetljivih informacija.

Direktne donacije

Ako vam je ovo previše komplicirano ili jednostavno nemate povjerenja u nove načine podrške kreatorima, nema razloga za brigu! Svoju donaciju bilo kojeg iznosa uvijek možete poslati direktno na bankovni račun Nepopularne psihologije.

Podaci za uplatu
Naziv: Nepopularna psihologija
Adresa: Ulica Gjure Szaba odvojak 4, 10 000 Zagreb
OIB: 16924935870
IBAN: HR0224020061101133128

Kamo odlaze ove donacije?

Sve donacije, prema osnovnoj ideji neprofitne organizacije, odlaze u daljnje razvijanje i projekte Udruge. Vaše donacije prije svega kanaliziramo na održavanje stranice (održavanje servera, domene, tehničke dorade). Nakon što imamo mjesto za objavljivanje naših radova, sljedeći troškovi su različiti projekti ili događaji koji su u organizaciji Nepopularne, a podrazumijevaju različite troškove (npr. najam prostora).

Svi troškovi udruge bit će transparentno objavljeni u godišnjim izvješćima rada koje ćemo učiniti dostupnima svima, kako bi svi uključeni znali na koji su točno način donacije potrošene.

Suradnje i sponzorstva

Uz direktnu financijsku podršku, Nepopularna je vrlo otvorena za različite oblike suradnje! Bilo da se radi o kreiranju web-sadržaja, održavanju radionica i predavanja, gostovanjima... Slično tome, sponzorstva Nepopularne mogu funkcionirati na različite načine. Počevši od sudjelovanja u specifičnim projektima, do sudjelovanja u specifičnim modulima djelatnosti Nepopularne (npr. jedne sezone našeg podcasta). Naše ranije suradnje možete vidjeti u sekciji "O nama", gdje ćete naći i kontakt ako imate ideju za neku novu suradnju ili sponzorstvo.

Vaša nam potpora puno znači, na koji god način došla do nas. Veliko hvala svima na podršci!