Osim nedavne velike novosti da je Nepopularna psihologija službeno postala udruga, vesela je novost da planiramo proširenje naših timova! Pa tako, ako pratiš Nepopularnu, sviđa ti se naš sadržaj i misliš da bi mogao/mogla doprinijeti svojim angažmanom, ovo je prilika da se uključiš u naš rad.

Što te čeka?

Kao što već vjerojatno znaš, Nepopularna psihologija zamišljena je kao projekt popularizacije psihologije s naglaskom na zadržavanje integriteta struke. Projekt je s vremenom rastao te danas kreiramo različite vrste sadržaja za naš web, Facebook, Instagram i Youtube kanal. Ovim putem otvaramo priliku za dva nova člana koji bi voljeli kreirati sadržaj na ovim platformama. Iako primarno tražimo autore za naš web i nepopularne članke, potičemo kreiranje sadržaja i za druge platforme, kao i potpuno nove ideje za aktivnosti Nepopularne psihologije.

Osim samog pisanja, NP također organizira i sudjeluje na različitim događanjima. Tako je dio tima nedavno održao niz predavanja u Beogradu, uskoro sudjelujemo na ljetnoj istraživačkoj školi sa svojim predavanjima, samostalno smo organizirali večer predavanja u  zagrebačkom KSET-u, ... Na zabavniju notu, imali smo priliku ugostiti oko 130 sudionika na pub kvizu koji će zasigurno dobiti svoj nastavak. Članovi tima se uključuju u aktivnosti koje im najviše odgovaraju interesima, no postaje vam jasno zašto su organizacijske vještine također važne za naš tim. Ipak, valja naglasiti da, iako prošlo iskustvo jest vrijedno, uvijek stavljamo naglasak na motivaciju i otvorenost učenju.

Uvjeti i prijava

Poučeni iskustvom iz prošlih natječaja, voljeli bismo navesti i par uvjeta za prijavu. Primarno smo usmjereni na studente psihologije i diplomirane psihologe. Kolegice i kolege srodnih struka također se mogu prijaviti, ako imate zanimljive ideje oko proširenja sadržaja ili se vidite u specifičnoj ulozi u timu. Možda je dobro za spomenuti da tekstovi Nepopularne (zasad) ostaju na hrvatskom jeziku. S obzirom na to da smo imali nekoliko prijava iz regije na prošlim natječajima, očekujemo dobro poznavanje hrvatskog jezika bez obzira na vašu lokaciju.

Prijaviti se možete putem ispunjavanja Google Forms prijavnice u razdoblju 13.-27. lipnja 2022. Ako ste se ranije prijavili na neki od naših natječaja, slobodno stavite taj naputak pa vašu prijavu povučemo iz baze podataka. Naravno, slobodni ste ponovno ispuniti prijavu ako vjerujete da je potrebno ažuriranje vaših podataka, iskustva i interesa.