U svoje slobodno vrijeme uživaš baviti se psihologijom, istraživati nove fenomene ili proučavati neke već od prije poznate te voliš pisati i stvarati vizualni sadržaj? - nastavi čitati jer imamo idealnu priliku za tebe koja sadrži kombinaciju svih ovih aktivnosti, a i mnogo više. Nepopularna psihologija je u potrazi za novim autorom/autoricom koji bi prvenstveno bio/la zadužen/a za stvaranje Instagram sadržaja.

Za one koji ne znaju, a nadamo se da takvih nema, Nepopularna psihologija je zamišljena kao projekt čiji je cilj popularizacija psihologije i srodnih znanosti u skladu s načelima i integritetom struke. Osnovana je početkom 2018. godine u obliku Facebook stranice nakon čega dolazi do proširenja tima i stvaranja Instagram stranice. Ubrzo nakon toga nastala je i web stranica, a tim se od tada neprestano širi. Naši članovi bave se širokim opusom tema iz područja psihologije i srodnih znanosti, sumacijom znanstvenih članaka, recenzijama knjiga, filmova i serija te njihovim povezivanjem s određenim psihološkim fenomenima, promocijom brojnih događaja, stvaranjem edukativnog i zabavnog Instagram sadržaja, pisanjem psihografija, promicanjem aktivnosti studenata psihologije te volontiranjem u obliku održavanja javnih predavanja i gostovanja na različitim događanjima.

Trenutno brojimo 9 autora i u potrazi smo za još jednim članom koji bi svoj doprinos pružio ponajprije stvaranjem Instagram sadržaja, što, naravno, ne isključuje aktivnost u drugim aspektima Nepopularne psihologije. Ono što želimo vidjeti u budućem članu/ici jesu želja i motivacija za širenjem znanja i promocijom znanosti. Iskustvo u kreiranju vizualnog sadržaja ili rad u alatima namijenjenima kreaciji vizuala te online crtanje je poželjno, ali ne predstavlja uvjet za prijavu. Ono što mi nudimo zauzvrat su razmjena znanja, nova poznanstva, iskustvo, koristan dodatak za životopis, dobro društvo i najbolji team buildinzi. Ono što je bitno istaknuti jest da smo fleksibilni i spremni na dogovor, a svaki član sam raspolaže količinom uloženog vremena i truda.

Kako biste se prijavili, potrebno je ispuniti obrazac, a mi ćemo se uskoro javiti s povratnom informacijom. Prijave traju do 6.6.2021.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati na urednistvo@nepopularna.org.