I ove se godine povodom rođendana Nepopularne psihologije družimo na kvizu Psihologija i pop kultura! 6. nepopularni rođendan slavimo u četvrtak 14.3., od 20 sati u Melinu.

Struktura kviza

Kao prošle dvije godine, kviz će se sastojati od pitanja o različitim (ne)popularno-kulturnim temama koje su na neki način povezane sa psihologijom. Naglašavamo da će pitanja biti prilagođena široj publici, ne isključivo studentima psihologije i psiholozima – tome može posvjedočiti i prošlogodišnja pobjednička ekipa koja je imala samo jednog psihologa.

U različitim kategorijama, koje će uključivati tekstualna, vizualna, audio i audiovizualna pitanja, testirat ćemo vaše znanje iz područja glazbe, filma, književnosti te drugih oblika umjetnosti i sastavnica popularne kulture koje, na ovaj ili onaj način, sadrže psihološke elemente.

Prijave

Maksimalni broj članova u ekipi je 5, a kotizacija iznosi 2€ po članu ekipe. Prijave su trenutno popunjene, ali u slučaju oslobađanja mjesta bit će ponovo otvorene na linku.

Već tradicionalno, prvo, drugo, treće i predzadnje mjesto očekuju zanimljive nagrade – a bit će još ponekih iznenađenja.

Ako neka već prijavljena ekipa odluči odustati, molimo da nam javi u inbox, DM ili na mail urednistvo@nepopularna.org.

Satnica

20:00 h – potvrda prijava ekipa, plaćanje kotizacije

20:15 h – početak kviza

23:00 h – after

Veselimo se druženju na kvizu, nakon kojeg se nastavljamo družiti uz dobru glazbu i još bolju ekipu!