Psihozij je kongres u organizaciji Kluba studenata psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, nazvanog STUP. Od toga da je skup bio platforma za predstavljanje studentskih istraživačkih radova pred nekolicinom kolega 2011. godine, postao je višednevni kongres koji okuplja već poznate stručnjake i buduće psihologe iz cijele regije. Ove godine Psihozij će se održati po sedmi put i to prvi put u potpunosti online putem platforme Zoom. Kako bismo podržali vrijedan trud studenata psihologije, ponosni smo istaknuti kako je Nepopularna psihologija medijski partner Kongresa.

Kako Psihozij izgleda?

Psihozij će se održati 5. i 6. prosinca 2020. godine u potpunosti online kako bi svi mogli uživati i naučiti nešto novo iz sigurnosti svog doma. Osim toga, sada je Psihozij postao još bliži zainteresiranima koji prije nisu bili u mogućnosti putovati do Zagreba. Nadamo se da će stoga ovogodišnje izdanje Kongresa okupiti puno zainteresiranih iz područja cijele Hrvatske, ali i regije.

Na dvodnevnom kongresu održat će se plenarna predavanja stručnjaka u raznim područjima psihologije te zanimljive radionice koje će biti korisne svim budućim psiholozima, onima srodnih struka te svima koji žele primijeniti znanja iz psihologije u svome radu. Također, održat će se studentske sekcije na kojima studenti imaju priliku prikazati nalaze svojih istraživanja pred svim zainteresiranim sudionicima Kongresa.

Kako se prijaviti?

Prijave su trenutno u tijeku i traju sve do 25. studenog za aktivne sudionike, odnosno do 30. studenog za pasivne sudionike. Prijaviti se možete ovdje.

Kotizacija iznosi simboličnih 30 kuna ukoliko želite primiti sve materijale Kongresa (platnena vrećica, knjiga sažetaka i program Kongresa), a 10 kuna ukoliko samo želite pristupiti online Kongresu.
Materijale je moguće podići jedino osobno u Zagrebu.

Volonteri i sudionici Psihozija 2018.
Psihozij 2018., na kojem bistrooki mogu pronaći i dio uredništva NP

Koja nas sve predavanja i radionice očekuju?

U dva dana kongresa organizirana su tri plenarna predavanja:

  1. Doba depresije: Ima li svjetla na kraju tunela? - Prof. dr. sc. Nataša Jokić-Begić i prof. dr. sc. Dražen Begić
  2. Pozitivna psihologija - tiranija pozitivnosti ili put ka sreći? - prof. dr. sc. Majda Rijavec
  3. Mrežni pristup u istraživanju psihologijskih konstrukata - Anamarija Lonza, mag. psych.

Osim toga, održat će se čak sedam radionica:

  1. Povezanost motivacije i ciljeva – rad u organizacijskoj psihologiji - Instituta za razvoj tržišta rada i Selectio
  2. Kako uspješno graditi svoj cilj? - Creativa
  3. Modeli teorije odgovora na zadatke - Psihometar
  4. Zaviri u svijet ljudskih potencijala i otkrij pozadinu u pronalasku novih zaposlenika - Electus
  5. Četiri jahača za uspješan dijalog - Prava formula
  6. Sportska psihologija - OLIMP Centar za sportsku psihologiju
  7. Psihološki mehanizmi u svijetu digitalnog marketinga - iZone

Detaljnije opise radionica, predavanja i predavača te sve novosti i nagradne natječaje pronađite na web stranici Psihozija, njihovom Facebook i Instagram profilu te na eventu na Facebooku.

Vidimo se uskoro na Psihoziju!