Osnovan 2018. godine, portal Nepopularna psihologija nedavno je napunio velike 4. godine svojega postojanja. Tim povodom odlučili smo pripremiti javni event koji će okupiti naše vjerne pratitelje i autore na jednom mjestu s ciljem dobre zabave i ugodnog druženja.

Ovaj vikend to smo i ostvarili te u zagrebačkom kafiću Casper organizirali Pub kviz: psihologija i pop kultura. Večer smo započeli manjim tehničkim poteškoćama, ali smo ih uz veliko strpljenje naših posjetitelja i snalažljivost organizatora uspjeli riješiti i ostatak večeri provesti bezbrižno ispijajući svoja pića u ugodnom društvu kviz ekipa. Na našu veliku radost i ugodno iznenađenje, bile su prijavljene čak 34 ekipe, što je popunilo prostor sa oko 150 posjetitelja.

Tijekom kviza uživali smo u glazbenim isječcima koje su autori Nepopularne psihologije pomno birali te pitanjima za koja smo se trudili da budu raznolika, zanimljiva i da obuhvaćaju što šire područje pop kulture. S obzirom na našu veliku ljubav prema psihologiji, veliki broj pitanja ipak je na suptilan način bio povezan s ovom znanosti pa su ekipe mogle i naučiti nešto novo.

Na kraju kviza, proglasili smo i dobitnike nagrada koje su bile namijenjene za prva 3 te predzadnje mjesto. Od srca čestitamo svim dobitnicima, ali i ostalim sudionicima, bili ste zaista odlični!

Slika 1. Tablica s konačnim poretkom timova i ukupnim brojem bodova
Tablica s konačnim poretkom timova i ukupnim brojem bodova
Slika 2. Dobitnici nagrada na okupu :) Čestitke!
Dobitnici nagrada na okupu :)

Želimo uputiti veliko hvala prije svega našim posjetiteljima, pizzeriji Zlatna Kuna koja nam je omogućila jednu od glavnih nagrada te Caffe baru Casper na prostranom i ugodnom prostoru.

Veliki odaziv i ugodnu atmosferu tijekom večeri uzimamo kao veliki kompliment te se nadamo da će se broj ljudi koji prate i podržavaju naš rad i dalje širiti. Možemo reći da smo ponosni da svoj dosadašnji uspjeh, zahvalni na velikom broju suradnji koje smo ostvarili u ove četiri godine i još više zahvalni što publika naš rad i trud prepoznaje i cijeni. Vaša podrška nam daje vjetar u leđa da budemo sve bolji, a naš sadržaj sve kvalitetniji i zanimljiviji.