Udruga studenata psihologije Sveučilišta u Zadru „Kasper“ tradicionalno organizira deseti po redu znanstveno-stručni skup Dani seksualnosti.

Skup okuplja stručnjake iz različitih područja znanosti pod krovnom temom ljudske seksualnosti. Samim time, svrha je ovog skupa približiti temu ljudske seksualnosti zainteresiranim sudionicima, kao i destigmatizirati te rušiti predrasude vezane za različite aspekte ljudske seksualnosti.
Jubilarni X. Dani seksualnosti održat će se od 21. do 23. svibnja putem Zoom platforme! Poznavajući programe prijašnjih godina koje su i neki članovi Nepopularne osmišljavali i realizirali, sigurni smo da će ovaj jubilarni program sadržavati pregršt zanimljivih i korisnih predavanja i radionica na temu seksualnosti. Veselimo se najaviti kako će se pojedini članovi Nepopularnog uredništva i ove godine naći na danima seksualnosti (i to u aktivnoj ulozi!), ali detalje čuvamo za objavu potpunog programa.
Za više informacija možete pratiti Dane seksualnosti na njihovoj Facebook i Instagram stranici.

Studenti, prijavite se za sudjelovanje!


Udruga Kasper općenito teži jačanju istraživačkog duha kod studenata psihologije i srodnih znanosti te im ovim putem daje mogućnost predstavljanja vlastitih istraživačkih i preglednih radova u Studentskoj sekciji Dana seksualnosti.
Kako biste i vi doprinijeli programu ovogodišnjeg skupa, do 25. travnja možete prijaviti svoje izlaganje na ovoj poveznici.

Let's talk about sex, baby...

Dok s nestrpljenjem čekamo kraj svibnja, svoj interes za seksualnost možemo zadovoljiti čitajući naše članke koji se bave ovom temom.