Nekada samo Facebook stranica, a danas udruga i portal, Nepopularna psihologija napunila je pet godina od osnutka. U ovih smo pet godina narasli s jednog na šesnaest članova! S Facebooka smo svoju djelatnost proširili na autorski sadržaj na vlastitom webu, Instagramu, LinkedInu i Youtubeu. Organizirali smo brojna događanja i sponzorirali druga, a veliki planovi tek su pred nama.

Ovaj rođendan proslavili smo pub kvizom "Pop kultura i psihologija vol. 2" u IQ baru u Zagrebu. Potaknuti velikim interesom za ovaj format od prošle godine, potražili smo novi prostor, a ni naši pratitelji nisu iznevjerili! Na kvizu nam se pridružilo preko 150 sudionika raspoređenih u 37 ekipa.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su sudjelovali, ali i svima vama koji nas pratite, čitate i podržavate u našem radu. Također, veliko hvala našim sponzorima koji su pomogli osigurati zanimljive i vrijedne nagrade za naše natjecatelje.

Sponzori pub kviza su redom: grafički dizajner Boris Pleša, The Cannabis Museum Zagreb, The Old Lock Up – Escape Rooms Zagreb, umjetnica Tonka poznata kao The Lazy Nymph, Hrvatske tragedije te poznati KSET.

Podržite rad Nepopularne

Nepopularna psihologija je neprofitna organizacija u kojoj svi članovi volontiraju i ulažu svoja znanja i slobodno vrijeme kako bismo predstavili zanimljive i provjerene informacije na našem webu i kroz razna predavanja.

Iako smo svi puni dobre volje i energije, ona često ne može pokriti sve naše ideje i troškove održavanja web stranice i rada Udruge. Ukoliko želite podržati rad Nepopularne psihologije i omogućiti nam da se lakše bavimo onim što volimo, možete se uključiti kroz simboličnu donaciju (uz veselu čestitku za rođendan).

Kako donirati?

Prvi način je jednostavan, kupite nam kavu! Buy me a coffee je jednostavno sučelje za slanje donacija vašim najdražim kreatorima u nekoliko klikova. Uz to što što ćete postati "supporter" Nepopularne, možete nam ostaviti i kratku poruku uz svoju donaciju! Sve počinje klikom na poveznicu ili klikom na kavu u donjem desnom kutu ekrana, gdje ćete vidjeti gumb za biranje iznosa donacije. Doniranje ovim putem ne uključuje kreiranje računa ni dijeljenje osjetljivih informacija.

Ako vam je ovo previše komplicirano ili jednostavno ne vjerujete takvim stranicama, svoju donaciju, bilo kojeg iznosa, uvijek možete poslati direktno na naš IBAN: HR0224020061101133128.

Vaša podrška nam puno znači, na koji god način došla do nas. Veseli nas i najaviti da pripremamo neke potpuno nove projekte uredništva, ali zasad ostavljamo mjesta za još malo misterije.