Iza nas je 15. Tjedan psihologije u kojem su se diljem zemlje održale različite aktivnosti u obliku predavanja, radionica, tribina,... Kao i prošle godine, Nepopularna psihologija sudjelovala je u ovom zanimljivom Tjednu pa, ukoliko ste nešto propustili, donosimo sve aktivnosti na jednom mjestu, koje su sada dostupne i na našem Youtube kanalu.

Sve što ste željeli znati o Gestalt terapiji, a niste se usudili pitati

Aktivnost s kojom smo započeli održana je u suradnji s Klinikom za psihijatriju Vrapče i Odjelom za psihologiju Sveučilišta u Zadru. Skupa smo pripremili online okrugli stol na temu ''Sve što ste željeli znati o Gestalt terapiji, a niste se usudili pitati.'' Na okruglom stolu sudjelovali su Gestalt psihoterapeuti: dr. sc. Irena Bezić, izv. prof. dr. sc. Marina Nekić, dr. sc. Velimir Dugandžić i Mihael Kozina, dipl. prof. psih., a moderator je bio naš Krešimir Prijatelj.

Put ka sreći

Sljedeće na planu bilo je predavanje na temu "Put ka sreći", u kojemu smo se trudili približiti male tajne pronalaska ove jako željene emocije. Predavanje ispred Nepopularne održala je naša autorica Jelena Palikuća.

Timski (ne)rad: Možemo li bolje?

Još jedno održano predavanje Nepopularne fokusiralo se na rad u timovima. Pitamo se možemo li bolje, na što bismo trebali paziti te na koji način možemo implementirati neke korisne prakse za naše timove.

Kako (p)ostati otporniji?

"Kako (p)ostati otporniji" naziv je tribine u kojoj smo sudjelovali u III. zagrebačkoj gimnaziji. U jako ugodnom društvu kolegice Delač, u ulozi moderatora, i kolegice Begčević, u ime udruge "Kako si?", razgovarali smo o tome što psihološka otpornost zapravo znači te kako ju možemo jačati.

Ovim smo događajima obilježili Tjedan psihologije, a nove aktivnosti već su pred nama. Pridružite se Nepopularnoj ekipi u proslavi našeg četvrtog rođendana, uz pub kviz na temu pop kulture i psihologije, a više informacija pronađite na Facebook događaju!