Povodom 5. rođendana Nepopularne psihologije, pozivamo vas na kviz Psihologija i pop kultura, koji će se održati u petak, 10. 3., s početkom u 19 h u IQ baru! Prošle nas je godine ugodno iznenadila količina interesa za kviz, zato smo ga odlučili ponovno održati – uzevši u obzir vaše povratne informacije o njegovoj strukturi!

Struktura kviza

Kviz će se sastojati od pitanja o različitim (ne)popularno-kulturnim temama koje su na neki način povezane sa psihologijom. Naglašavamo da će pitanja biti prilagođena široj publici, ne isključivo studentima psihologije i psiholozima (ove godine posebno pazimo na to).

U različitim kategorijama, koje će uključivati tekstualna, vizualna, audio i audiovizualna pitanja, testirat ćemo vaše znanje iz područja glazbe, filma, književnosti te ostalih oblika umjetnosti i sastavnica popularne kulture koje na ovaj ili onaj način sadrže psihološke elemente.

Prijave

Maksimalni broj članova u ekipi je 5, a kotizacija iznosi 2 Eura po članu ekipe. Plaćanje kotizacije bit će moguće prije početka kviza u IQ baru. Prijave ekipa su obavezne i vrše se putem linka.

Kao i prošle godine, prvo, drugo, treće i predzadnje mjesto očekuju zanimljive nagrade. Ako ekipa ipak odluči odustati, molimo da nam javite putem društvenih mreža ili na mail urednistvo@nepopularna.org.

Satnica

Satnica je sljedeća:

  • 19:00 potvrda prijava ekipa, plaćanje kotizacije/eventualne prijave na licu mjesta
  • 19:30 početak kviza


Veselimo se druženju na kvizu, a nakon dodjele nagrada nastavljamo druženje na nepopularnom afteru!