Program konferencije uključuje niz izlaganja stručnjaka koji se bave temom psihodelika i njihovom primjenom u medicinskom i terapijskom kontekstu te okrugli stol na temu trenutnih stavova i istraživačkih smjerova koji uključuju psihodelike na ovim prostorima.

OBLICI SUDJELOVANJA

  • Online pasivno sudjelovanje
  • Pasivno sudjelovanje uživo
  • Aktivno sudjelovanje

Online pasivno sudjelovanje

Online praćenje konferencije nudi vam mogućnost sudjelovanja na svim predavanjima kao i pristup snimkama nakon konferencije. Ova odluka proizlazi iz naše želje da učinimo konferenciju dostupnijom svima te da omogućimo što većem broju ljudi da se uključe u temu istraživanja i mogućnosti primjene psihodelika u medicinske i terapijske svrhe. Ulaznice za online praćenje konferencije su u prodaji putem sustava Entrio. Pored kupnje ulaznice nije potrebna odvojena registracija.

Pasivno sudjelovanje uživo

Na konferenciji možete sudjelovati kao pasivan sudionik, odnosno slušatelj. Pasivno sudjelovanje uključuje pristup svim predavanjima i aktivnostima konferencije, knjigu sažetaka te promo materijale organizatora.

Svi koji žele učestvovati u predavanjima i okruglom stolu uživo mogu se prijaviti na sljedećem linku: REGISTRACIJA

Približili smo se punom kapacitetu konferencije te LAST CALL prijave za sudjelovanje traju do 1. listopada 2023. ili do popunjenja kapaciteta prostora.

NAPOMENA: Kapacitet je popunjen te se prijave više ne zaprimaju. U slučaju otvaranja dodatnih mjesta ćemo vas obavijestiti na službenim stranicama konferencije kao i na službenom Facebook eventu događaja. U tijeku je organizacija online sudjelovanja na konferenciji.

KOTIZACIJA

- Rana kotizacija (do 1.8.2023.): 20.00€
- Kasna kotizacija (od 1.8. do 1.9.2023.): 30.00€
- Rana kotizacija za studente (do 1.8.2023.): 10.00€
- Kasna kotizacija za studente (od 1.8.2023. do 1.9.2023.): 15.00€
- Last call kotizacija: 35€
- Last call kotizacija za studente: 17.5€

Aktivno sudjelovanje

Na konferenciji možete sudjelovati kao izlagač s različitim vrstama radova:

  • Izvorni znanstveni članak (objavljen u znanstvenom časopisu i sadrži rezultate originalnog istraživanja)
  • Pregledni rad (kritički i detaljan pregled rezultata recentnih znanstvenih istraživanja o nekoj temi)
  • Stručni rad (koji sustavno koristi utemeljene tehnike i rezultate znanstvenih istraživanja u rješavanju nekog praktičnog problema)
  • Priopćenje (formalna izjava koja prenosi argumentirano mišljenje autora ili neke organizacije o određenoj temi)

Za aktivno sudjelovanje na konferenciji ne plaća se kotizacija.

PRIJAVA SAŽETAKA (zatvoreno)

Prilikom prijave za aktivno sudjelovanje, potrebno je ispuniti obrazac o autorima i radu te priložiti sažetak u za to predviđeni prostor. Sažetak rada treba biti u opsegu od 1500 do 2000 znakova (s razmacima, ne uključujući naslov, imena autora i institucija), na hrvatskom ili engleskom jeziku. Moguće je prijaviti više radova, a za svaki je potrebno ispuniti zaseban obrazac.

Prijave sažetaka se zaprimaju na sljedećem linku: PRIJAVA SAŽETAKA

Rok za prijavu sažetaka je 21.8.2023., a povratnu informaciju o prihvaćanju sažetka ćete dobiti putem maila do 04.09.2023.

Kontaktirajte nas

U slučaju dodatnih pitanja, možete kontaktirati Organizacijski Odbor Konferencije na: urednistvo@nepopularna.org