For English version, click here.

Dobrodošli na službene stranice prve multidisciplinarne konferencije "Znanost psihodelika u primjeni". Ovdje donosimo sve novosti i važne informacije o nadolazećoj konferenciji koja će se održati 11. studenog 2023. godine u WESPA Spaces (Radnička 52) u Zagrebu.

Važne poveznice

O konferenciji

Program konferencije

Vremenski raspored programa konferencije

Oblici sudjelovanja i prijave za konferenciju

Mogućnosti podržavanja, suradnje i sponzoriranja konferencije

Posljednje novosti

Objavljen vremenski raspored predavanja konferencije Znanost psihodelika u primjeni
Kako nam se bliži datum održavanja prve multidisciplinarne konferencije “Znanost psihodelika u primjeni” donosimo satnicu održavanja pojedinih predavanja. Za sve vas koji želite sudjelovati, a niste stigli uloviti karte za rasprodanu dvoranu WESPA Spaces prostora, podsjećamo da možete sudjelovati i…
U prodaji su online ulaznice za konferenciju “Znanost psihodelika u primjeni”!
Od danas su dostupne ulaznice za online praćenje konferencije “Znanost psihodelika u primjeni”. To znači da ćete imati priliku sudjelovati na konferenciji iz udobnosti svog doma, radnog mjesta ili gdje god da se nađete u tom trenutku.
Zbog velikog interesa selimo konferenciju znanosti psihodelika
Svojim interesom za našu konferenciju premašili ste sva naša očekivanja stoga smo, u dogovoru s našim partnerima WESPA Spaces, donijeli odluku o novoj lokaciji događanja.
Last call za sudjelovanje na konferenciji Znanost psihodelika u primjeni
Ulazimo u posljednji krug prijava za pasivno sudjelovanje na prvoj multidisciplinarnoj konferenciji “Znanost psihodelika u primjeni”. Počašćeni smo brojem dosadašnjih prijava te smo se približili popunjavanju maksimalnog kapaciteta konferencije. Požurite osigurati svoje mjesto!
WESPA Spaces ponosni partner konferencije o psihodelicima!
Jako nam je drago obavijestiti vas kako će se konferencija održati u poznatim prostorima WESPA Spaces. Osim toga, WESPA Spaces postao partner u organizaciji prve ovakve konferencije na ovim prostorima.
Produljen rok za prijavu sažetaka za nadolazeću konferenciju posvećenu psihodelicima
liži nam se taj 11. studeni, kada će se u Zagrebu okupiti stručnjaci različitih disciplina kako bi razgovarali o znanosti psihodelika u primjeni. Ovim putem javljamo da smo produljili rok za prijavu sažetaka na 21. kolovoza 202. godine.
Najava konferencije: “Znanost psihodelika u primjeni”
Drago nam je što možemo najaviti prvu multidisciplinarnu konferenciju o psihodelicima u Hrvatskoj koja će se održati u Zagrebu u 11. studenog ove godine.