Dragi sudionici i gosti nadolazeće konferencije "Znanost psihodelika u primjeni", jako nam je drago da s vama možemo podijeliti vesele novosti. Interesom za sudjelovanjem na konferenciji premašili ste sva naša očekivanja te smo stoga, u dogovoru s našim partnerima WESPA Spaces, donijeli odluku o novoj lokaciji događaja.

Nova lokacija konferencije, koja će se održati 11.studenog, bit će Wespa Spaces "Green Gold", smještena na adresi Radnička cesta 50, Zagreb.

Ova promjena nam omogućuje veći prostor i bolje tehničke uvjete kako bismo osigurali da konferencija bude što uspješnija te da svi sudionici imaju udoban boravak.

Svi ostali detalji ostaju nepromijenjeni, a naš tim će biti na raspolaganju za sva dodatna pitanja i informacije. Slobodno nam se obratite putem mail adrese urednistvo@nepopularna.org. Dok vas obaviještavamo o prelasku u novi prostor, u vrijeme pisanja ove obavijesti, svojim ste prijavama gotovo popunili i novi kapacitet. Stoga, ukoliko već niste, preporučamo da se što prije prijavite kako biste rezervirali svoje mjesto na konferenciji. Radujemo se druženju na novoj lokaciji, na prvoj multidisciplinarnoj konferenciji koja će sudionicima pružiti zanimljiva saznanja i dublje razumijevanje svijeta psihodelika.