Bliži nam se 11. studeni, datum prve multidisciplinarne konferencije "Znanost psihodelika u primjeni". Ovim putem nam je jako drago sve posjetitelje obavijestiti kako će se konferencija održati u poznatim prostorima WESPA Spaces. Osim samog održavanja konferencije u njihovim prostorima, jako nas veseli podijeliti kako je WESPA Spaces postao partner u organizaciji prve ovakve konferencije na ovim prostorima.

Upoznajte WESPA Spaces

WESPA Spaces predstavlja vodeći coworking hub u regiji, smješten u srcu Zagreba. Inspiriran globalnim trendom coworkinga, ovaj inovativni prostor pruža mnogo više od klasičnog uredskog okruženja. Osnovan s ciljem poticanja inovacije i suradnje, WESPA Spaces je mjesto gdje se poduzetnici, freelanceri i korporacije spajaju kako bi stvorili dinamično okruženje koje potiče kreativnost i rast.

Kroz svoju evoluciju, coworking koncept je postao više od samih radnih prostora te WESPA Spaces ne nudi samo inspirativno okruženje za rad, već je i središte za razna događanja, radionice i networking prilike. Ovdje se razmjenjuju ideje, potiče suradnja i razvijaju se poslovne veze. Jedan od ključnih aspekata WESPA Spacesa je podrška startupima i poduzetnicima. Ovaj coworking hub pruža više od prostora - nudi i stručno savjetovanje za koncipiranje i ostvarivanje optimalnih uredskih prostora. Integracija tehnologije je također bitan segment, omogućavajući maksimalnu učinkovitost i povezanost.


Na pitanje: "Zašto podržavamo konferenciju “Znanost psihodelika u primjeni” u WESPA-i?" suosnivač WESPA Spaces Amir Babović odgovara u nastavku:

WESPA Spaces je mjesto koje okuplja zajednicu mladih, inovativnih i progresivnih pojedinaca i organizacija. Kreirajući programe i podržavajući inicijative u skladu s našom kulturom i identitetom, poput konferencije “Znanost psihodelika u primjeni”, želimo omogućiti javnosti pristup informacijama i idejama koje će time obogatiti našu zajednicu.

Nepopularna psihologija te njihova konferencija ”Znanost psihodelika u primjeni” predstavlja nezaobilazan trend u modernom pogledu na osobnu psihologiju, istraživanje vlastitog identiteta i suočavanje sa svakodnevnim, ali i iznimnim, izazovima koji su dio naših života. Veselimo se suradnji i budućim inicijativama koje se fokusiraju na mentalno zdravlje i poboljšanje međuljudskih odnosa kao temelj odgovorne samobrige.

Ovim putem se zahvaljujemo na podršci i lijepim riječima naših novih partnera te preporučujemo da svakako bacite oko na njihov web. Osim brojnih informacija o samim prostorima, dobit ćete i bolji doživljaj ugodne atmosfere koju WESPA Spaces nudi. Za više informacije i novosti o konferenciji pratite naš web i službeni Facebook događaj.