Dragi naši pratitelji, ulazimo u posljednji krug prijava za pasivno sudjelovanje na prvoj multidisciplinarnoj konferenciji "Znanost psihodelika u primjeni" koja se održava 11. studenog, 2023. u Zagrebu na lokaciji WESPA Spaces.

Ovim se putem želimo zahvaliti svima koji su se do sada prijavili za pasivno sudjelovanje, kao i onima koji su sada i službeno postali naši aktivni sudionici, a čija ćete izlaganja imati prilike slušati na konferenciji. Počašćeni smo brojem prijava i upita oko sudjelovanja na ovoj našoj maloj, ali velikoj, konferenciji te smo se približili popunjavanju maksimalnog kapaciteta.

Kako bismo omogućili zainteresiranima, koji se nisu stigli prijaviti do sada, da si osiguraju jedno od posljednjih mjesta na konferenciji i saznaju više o znanstvenom pristupu psihodelicima, produžujemo rok za prijavu pasivnog sudjelovanja do 1. listopada, 2023. ili do popunjenja kapaciteta prostora. Prijaviti se možete popunjavanjem obrasca: REGISTRACIJA, u kojem se nalaze sve potrebne informacije i upute za uplatu last call kotizacije. Standardna last call kotizacija iznosi 35€, dok je za studente 17.5€.

Male ruke Organizacijskog odbora ZPUP-a složno rade na zanimljivom i raznolikom programu, stoga nas pratite i dalje za sve novosti koje ćemo s vama dijeliti u nadolazećim tjednima na službenoj stranici konferencije.