Bliži nam se taj 11. studeni, kada će se u Zagrebu okupiti stručnjaci različitih disciplina kako bi razgovarali o znanosti psihodelika u primjeni. Ovim putem javljamo da smo produljili rok za prijavu sažetaka na 21. kolovoza 2023. godine!

Oblici sudjelovanja

Podsjećamo, na konferenciji je moguće sudjelovati kao pasivan sudionik, odnosno slušatelj. Pasivno sudjelovanje uključuje pristup svim predavanjima i aktivnostima konferencije, knjigu sažetaka te promo materijale organizatora. Više informacija te link za prijavu možete pronaći na stranici.

Aktivno sudjelovanje

Na konferenciji možete sudjelovati kao izlagač s različitim vrstama radova:

  • Izvorni znanstveni članak (objavljen u znanstvenom časopisu i sadrži rezultate originalnog istraživanja)
  • Pregledni rad (kritički i detaljan pregled rezultata recentnih znanstvenih istraživanja o nekoj temi)
  • Stručni rad (koji sustavno koristi utemeljene tehnike i rezultate znanstvenih istraživanja u rješavanju nekog praktičnog problema)
  • Priopćenje (formalna izjava koja prenosi argumentirano mišljenje autora ili neke organizacije o određenoj temi)

Za aktivno sudjelovanje na konferenciji ne plaća se kotizacija.

Prijava sažetaka

Prilikom prijave za aktivno sudjelovanje, potrebno je ispuniti obrazac o autorima i radu te priložiti sažetak u za to predviđeni prostor. Sažetak rada treba biti u opsegu od 1500 do 2000 znakova (s razmacima, ne uključujući naslov, imena autora i institucija), na hrvatskom ili engleskom jeziku. Moguće je prijaviti više radova, a za svaki je potrebno ispuniti zaseban obrazac.

Prijave sažetaka se zaprimaju na sljedećem linku: PRIJAVA SAŽETAKA

Rok za prijavu sažetaka pomičemo na 21.08.2023., a povratnu informaciju o prihvaćanju sažetka ćete dobiti putem maila do 04.09.2023.

Kontaktirajte nas

U slučaju dodatnih pitanja, možete kontaktirati Organizacijski Odbor Konferencije na: urednistvo@nepopularna.org