Donosimo odlične vijesti za sve vas koji ste isprva bili razočarani što su se ulaznice za fizičko sudjelovanje rasprodale u roku koji je iznenadio i nas. Kako ni premještanje konferencije u prostor većeg kapaciteta nije zadovoljilo interes i entuzijazam koji ste pokazali, odlučili smo izaći u susret vašim brojnim upitima te omogućiti online praćenje konferencije.

Iako smo inicijalno podcijenili interes za temu znanosti psihodelika, jako nas raduje što možemo omogućiti svima koji žele znati više o ovom području da nam se pridruže. Od danas su ulaznice za online praćenje konferencije u prodaji putem sustava Entrio. To znači da ćete imati priliku sudjelovati na konferenciji iz udobnosti svog doma, radnog mjesta ili gdje god da se nađete u tom trenutku.

Online praćenje konferencije nudi vam mogućnost sudjelovanja na svim predavanjima kao i pristup snimkama nakon konferencije. Ova odluka proizlazi iz naše želje da učinimo konferenciju dostupnijom svima te da omogućimo što većem broju ljudi da se uključe u temu istraživanja i mogućnosti primjene psihodelika u medicinske i terapijske svrhe.

Zahvaljujemo vam se od srca na velikom interesu i podršci koju ste nam pružili! Vidimo se, "online" ili "on-site", na događaju koji će nas povezati u zajedničkom učenju i napretku.