Za sve zaljubljenike u psihologiju, organizacijski odbor 25. Dana Ramira i Zorana Bujasa ove godine je pripremio pravu poslasticu. Poslastica je, ne samo zbog odličnog programa, već i zato što će se ova međunarodna konferencija uspjeti održati u hibridnom obliku, što znači da ćemo uz virtualne prostore konferencije, koračati i stvarnima na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Zabilježite datume: 30. 9. - 2. 10. 2021.

Preliminarni program skupa već je objavljen, te nas uz simpozije i okrugle stolove različitih grana psihologije očekuju čak 4 plenarna predavanja.

Nakon svečanog otvorenja slijedi prvo plenarno predavanje dr. sc. Željke Kamenov, redovne profesorice socijalne psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, koja će nam odgovoriti na pitanja kako ostvariti i zadržati kvalitetne intimne odnose.

Drugi dan skupa, plenarni je predavač dr.sc. Omer Van den Bergh, profesor emeritus zdravstvene psihologije na Sveučilištu u Leuvenu, koji će govoriti o eksperimentalnom istraživanju odnosa tjelesnih simptoma i fiziološke disfunkcije.
Isti dan dr. sc. Todd D. Little, profesor psihologije obrazovanja na Texas Tech University, govorit će o metodološkim pristupima koji mogu optimizirati doprinos zajednici, s naglaskom na prevencijska i intervencijska istraživanja.

Treći dan skupa u plenarnom predavanju dr. sc. Vladana Starčevića, profesora psihijatrije na Sveučilištu u Sidneyju, saznat ćemo kakav je odnos kiberohondrije i pandemije COVID-19.

Registrirajte se i osigurajte svoje mjesto!

Kako biste osigurali svoje sudjelovanje na ovom skupu, potrebno je registrirati se pomoću online formulara. Sudjelovati mogu svi zainteresirani, s tim da su studenti, vježbenici, nezaposleni psiholozi i umirovljenici oslobođeni od plaćanja kotizacije.

Kako najava jubilarnih 25. Dana Ramira i Zorana Bujasa ne bi ostala samo na našim riječima hvale, prenosimo i Zoom poziv organizacijskog odbora:

Radujemo se zajedničkom druženju!