S obzirom na to da nam još jedna godina bogata događajima dolazi kraju, a sljedeća uzbudljiva je tek pred nama, odlučili smo vam za nadolazeću 2024. godinu izraditi psihološki kalendar za lakše navigiranje i praćenje svih psiho tema!

Kalendar 2024. sadrži popis psihologa s pripadajućim godinama rođenja, značajne međunarodne/svjetske dane i mjesece te pokoji događaj koji je obilježio tijek psihologije kao znanosti (ili je samo zabavan - primjerice 14.2. ili 16.4.). Ovim kalendarom možete se prisjetiti značajnih osoba i događaja u psihologiji te više istražiti o njima, a naša ideja jest i da ovim kalendarom promičemo svijest o važnosti mentalnog zdravlja općenito. Kalendar je sekularan te osmišljen kao sredstvo zabave i izvor informacija, posebice zanimljiv ljudima s interesom za teme mentalnog zdravlja i povijesti psihologije.

Svoj kalendar u visokoj rezoluciji možete besplatno preuzeti na linku niže, a u nadolazećem periodu očekujte i dostupne donacijske pakete u sklopu kojih će biti dostupna i print varijanta za narudžbu.

Kalendar za 2024. godinu s istaknutim datumima rođenja psihologa, međunarodnim i svjetskim danima te drugim događajima koji su obilježili psihologiju.

Sretnu i uspješnu novu 2024. godinu te puno druženja (i čitanja) želi vam naš nepopularni tim, a veselimo se podijeliti s vama sve što planiramo i pripremamo u novoj godini!🥂