Nepopularna psihologija već neko je vrijeme spremna za uklanjanje prašine sa svog Instagram profila, stoga smo u našu udrugu doveli još dvoje članova da nam pomognu u rebrandingu. Želimo izraziti toplu dobrodošlicu Jani Pitalo i Emmi Gaš u našu nepopularnu ekipu, a u nastavku vam donosimo njihove interese i dosadašnja postignuća!

Emma Gaš je studentica druge godine diplomskog studija psihologije na Sveučilištu u Rijeci. Svih 5 godina studiranja jedna je od predstavnica studenata u vijeću Odsjeka za psihologiju. Tijekom studiranja volontirala je na različitim projektima poput Rijeke psihologije, SpiRija (Regionalni susret studenata psihologije), UNIRI Career daysa te je započela i studentsku grupu podrške „(Ne)znam kako ti je“. S volontiranjem je krenula u Udruzi studenata psihologije u Rijeci PSIRIUS, u kojoj je aktivni član od 2020. godine te u sklopu koje je organizirala pripreme za maturu iz psihologije, brucošijade, radionice povodom Dana fakulteta te humanitarne božićne zabave. Od 2022. godine je i predsjednica Udruge.

Jana Pitalo je sveučilišna prvostupnica dizajna vizualnih komunikacija. Preddiplomski studij završila je na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu, a trenutno pohađa diplomski studij na Odsjeku za dizajn Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Tijekom studija volontirala je u Udruzi studenata dizajna vizualnih komunikacija u Splitu te sudjelovala u postavljanju raznih umjetničkih izložbi vezanih za struku. Njezin diplomski rad, koji je trenutno u procesu izrade, bavi se povezivanjem psihologije i dizajna, odnosno terapijskim potencijalom vizualnih stimulansa.

S obzirom na iskustvo, postignuća i kreativnost Emme i Jane, ne sumnjamo da će njihov doprinos našoj udruzi biti izuzetno velik. Posebno se veselimo njihovoj inovativnosti koja će obogatiti naš Instagram i ostale projekte, a ujedno se radujemo i nezaboravnim zajedničkim druženjima s ostatkom ekipe!