S veseljem vas obavještavamo da će se od 8. do 10. veljače 2024. godine održati jubilarni znanstveno-stručni skup pod nazivom "Osnaživanje potencijala za preventivne aktivnosti u zajednici". Ovaj važan događaj organizira Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku.

"Želja nam je, kao i ranijih godina, okupiti širok krug kolega psihologa i stručnjaka iz drugih područja kako bismo zajedno raspravljali o rezultatima istraživanja i projektima. Cilj nam je poticati međusobnu komunikaciju, razmjenu mišljenja te suradnju kako bismo unaprijedili naš svakodnevni rad i postigli veću produktivnost."
Doc. dr. sc. Ana Babić Čikeš
Predsjednica Programsko-organizacijskog odbora

Osim opisanog cilja skupa, on ima i posebnu važnost jer će se na njemu obilježiti 20. godišnjica postojanja Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku. Ovim putem prenosimo poziv organizatora te vas potičemo da se pridružite proslavi ove jedinstvene obljetnice i tako obogatite ovaj skup.

Organizatori pripremaju zanimljiv program u kojem ističemo pozvane predavače, čija imena su nekima od vas, zasigurno, poznata: prof. dr. sc. Ivanka Živčić-Bećirević, prof. dr. sc. Zvonimir Galić, prof. dr. sc. Silvija Ručević i dr. sc. Tijana Mirović, dok će pozvanu radionicu održati doc. dr. sc. Dino Krupić.

Sve informacije o skupu, programu i pozvanim predavačima možete pronaći na službenoj web-stranici skupa. Rok za prijavu sažetaka je 17. prosinca 2023. godine, stoga vas pozivamo da se prijavite na vrijeme i podijelite svoje istraživačke rezultate sa zajednicom.

U slučaju da imate dodatna pitanja ili želite sudjelovati, slobodno kontaktirajte organizatore putem sljedeće e-mail adrese: X.skup.psihologija.ffos@gmail.com. Ovim putem pozdravljamo inicijativu organizatora te im želimo veliki uspjeh u organizaciji i realizaciji ovog skupa!