Nepopularna je opet u akciji! Pozivamo vas da nam se u utorak, 13. veljače, 2024., od 19:00 sati pridružite u kultnom caffe baru Grof Melin u kojem vas čeka Nepopularna ljubav. Ne, ne radi se o speed datingu sa članovima Nepopularne, već o eventu kojim ćemo proslaviti Dan ljubavi onako kako to Nepopularna voli - kroz edukativna predavanja na teme koje su često zanemarene u javnom prostoru, druženje i gameshow s brojnim nagradama.

Kakva je to Nepopularna ljubav?

Ljubav i seksualnost važni su dijelovi života koje imamo privilegiju iskusiti. Ljubav duboko utječe na nas na neurobiološkoj i psihološkoj razini te na način na koji doživljavamo sebe i svijet oko sebe. Ovako bitne i kompleksne teme u ljudskim životima zaslužuju prostor za istraživanje, razumijevanje i otvoren razgovor. Međutim, ni ovi aspekti naših života nisu imuni na miskoncepcije, tabue ili, jednostavno, nedostatak informiranosti i osviještenosti.

Cilj ovog događaja je da se uoči Valentinova zajedno pozabavimo temama koje često lete ispod radara kako bismo poboljšali međuljudske odnose, komunikaciju i izgradili zdravije i autentičnije veze. Za vas smo pripremili 3 zanimljiva predavanja u kojima ćemo pričati o tome s kojim problemima se parovi javljaju na seksualnu terapiju i što se često krije iza tih problema, o specifičnostima seksualne želje kod žena te o važnosti postavljanja zdravih granica u odnosima. Nakon toga nas čeka gameshow u parovima - parnerskim i nepartnerskim - u kojem ćete imati priliku testirati tko koga bolje poznaje i osvojiti nagrade naših sponzora: Libido.hr, Vibraonica i Corner69.

PROGRAM

19:30h Tanja Jurin - U troje je bolje: Ti, ja i naš seksualni terapeut
20:30h Nera Markulin - Pandorina kutija ženske žudnje
21:15h Davor Dubravić - Ljubav je na granici
22:00h Gameshow

U narednim danima ćemo podijeliti s vama više informacija o samom događaju, konceptu gameshowa u kojem možete sudjelovati i osvojiti nagrade te ćemo predstaviti naše predavače: kliničku psihologinju i seksualnu terapeutkinju Tanju Jurin, psihologa i savjetovatelja Davora Dubravića te psihologinju Neru Markulin, stoga pozorno pratite objave na našem Facebook Eventu i Instagram profilu.

Publikacija
Opis slike

Ova je publikacija ostvarena uz financijsku potporu Europske komisije. Ona izražava isključivo stajalište njenih autora i Komisija se ne može smatrati odgovornom pri uporabi informacija koje se u njoj nalaze.