Ponosni smo što možemo predstaviti sjajne sponzore i partnere 1. multidisciplinarne konferencije o psihodelicima u Hrvatskoj, koja će se održati 11. studenog 2023. u Zagrebu. Pozivamo vas da pročitate nekoliko riječi o tome čime se bave, a dodatne informacije potražite klikom na njihovo ime. Zahvaljujemo im što su podržali i prepoznali vrijednost konferencije, a samim time nam omogućili profesionalnu razinu organizacije i realizacije samog događaja.

Ako ste se premišljali želite li jednu jesensku subotu posvetiti slušanju o psihodelicima, možda vas pogled na partnere dodatno uvjeri da nam se pridružite. Podsjećamo, mjesta za sudjelovanje uživo su popunjena, no kupnjom ulaznice putem sustava Entrio, konferenciju možete pratiti online.

Program konferencije
Entrio ulaznice za konferenciju

Microdose.nl

Microdose.nl (Nizozemska) je prvi webshop u Europi koji prodaje psihoaktivne tvari namijenjene mikrodoziranju, odnosno, konzumaciji vrlo malih količina psihodeličnih tvari, što uz pravilno praćenje preporučenog protokola potencijalno ima dugoročne dobrobiti za fizičko i mentalno zdravlje. Ima sjedište u Nizozemskoj i dostavlja unutar EU. Riječ je o trgovini čija je misija okončati stigmu koja još uvijek okružuje upotrebu psihodelika.

Microdosing Institute

Microdosing Institute (Nizozemska) je globalna platforma posvećena obrazovanju, zajednici i istraživanju. Potiču stvaranje vitalnih veza u društvu i spajaju mudrost naših predaka sa suvremenom znanošću kako bi omogućili sigurno, svjesno i učinkovito mikrodoziranje psihodelika. To čine pružanjem različitih oblika profesionalne podrške i vodstva u procesu mikrodoziranja, pri čemu vjeruju da se nastavkom transparentnog dijaloga smanjuje stigma o psihodelicima i tako stremi izgradnji zdravijeg društva. Na svojim stranicama nude korisne edukacije o mikrodoziranju oboje za laike i stručnjake.

Confiva

Confiva (Slovenija) je tvrtka koja okuplja stručnjake iz domene organizacije događaja, a koji su se specijalizirali za organizaciju online i hibridnih događanja, sukladno potrebama tržišta posljednjih godina. Posebno su posvećeni postizanju visokog standarda u održavanju zahtjevnijih događaja koja okupljaju veliki broj posjetitelja. Klijentima olakšavaju provedbu i osiguravaju ostavljanje profesionalnog dojma na posjetitelje, a za posjetitelje je korištenje platforme jednostavno i ugodno virtualno iskustvo.

Double Blind

Double Blind je časopis i medijska tvrtka usmjerena na poticanje dijaloga o psihodelicima i pričanje “neispričanih priča o širenju psihodelika”. Temeljeno na činjenicama, bave se podizanjem svijesti o povijesno-kulturalnim utjecajima, pristranostima i etičkim dilemama u primjeni i proučavanju psihodelika. O psihodelicima često pišu u kontekstu mentalnog zdravlja i njihove uloge u društvu, dijele iskustva i kreativne uratke pojedinaca i educiraju o sigurnom korištenju psihodelika.

JLS Fund: A Plant Medicine Fund

JLS (Sjedinjene Američke Države) je zaklada koja aktivno ulaže sredstva i podržava znanstvene projekte usmjerene na razvoj biljnih lijekova i psihodelika u svrhu liječenja mentalnih i fizičkih bolesti i općenito poboljšanja dobrobiti ljudi, te podržava razvoj tehnologija koje će takvu terapiju učiniti dostupnijom svima. Osim toga, na njihovoj web stranici jednom tjedno izlaze novosti o istraživanjima, zanimljivostima i događajima u svijetu na temu psihodelika.

Naklada Slap

Naklada Slap je jedan od najpoznatijih hrvatskih izdavača literature u području prirodnih i društvenih znanosti. Za psihologe ima istaknutu važnost s obzirom na to da je vodeći izdavač psihološke literature, nakladnik je časopisa Klinička psihologija i Suvremena psihologija te u svojoj ponudi ima sva relevantna psihodijagnostička sredstva neizostavna za rad psihologa, kao i edukaciju za njihovu primjenu. Svojim djelovanjem vjerno prati i ne propušta podržati stručna i znanstveno-popularna psihološka događanja u Hrvatskoj.

Psihomnia

Psihomnia je društvo studenata psihologije koje djeluje kao krovna organizacija svih studenata psihologije u Hrvatskoj tako što brine za rad i komunikaciju lokalnih udruga studenata. Studente povezuje kroz različite praktične projekte i aktivnosti, s naglaskom na razvoj njihovih osobnih vještina i s ciljem promocije psihologije u društvu. Također osigurava međunarodnu suradnju kroz program razmjene s ostalim članicama Europske federacije udruga studenata psihologije (EFPSA).

Shika

Shika je hrvatski modni brend koji potpisuje mlada entuzijastična dizajnerica Klara. Majice, hoodice, hlače, haljine i košulje krasi vlastitim ilustracijama, a brend je prepoznatljiv i po zanimljivim kombinacijama živih boja, zbog čega Shika osigurava jedinstven i drugačiji modni izričaj kupaca. Svaki komad odjeće s pažnjom se ručno izrađuje, a naglasak je na udobnosti i kvaliteti.

WESPA Spaces (Work Eat Socialize Play Anytime)

WESPA Spaces (Zagreb) je organizacija koja nudi najam modernih, ugodnih i funkcionalnih prostora koje prilagođava za sve zamislive poslovne potrebe, od manjih soba za sastanke i radionice do velikih prostora za kongrese i konferencije poput naše. Uz najam pružaju kvalitetnu tehnološku i drugu podršku, u skladu s vizijom da osiguraju okolinu poticajnu za rad, povezivanje ljudi i razmjenu važnih ideja.

Wolf Media

Wolf Media, video produkcijska kuća kojoj su specijalnost konferencije i podcasti. Primjenjujući najnovije tehnologije i veliko iskustvo glavnog producenta koji je ujedno i pionir podcasta u Hrvatskoj, s Wolf Mediom će svi eventi biti sigurno i kvalitetno snimljeni te emitirani online

MIND Foundation

MIND Fondacija je neprofitna znanstveno-obrazovna organizacija. Zagovara sigurnu i zakonitu upotrebu psihodeličnog iskustva u terapiji i društvu. MIND obučava liječnike i psihoterapeute za psihodeličnu terapiju i posvećen je pružanju visokokvalitetne, znanstveno utemeljene edukacije javnosti.